Tko smo?

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Došen

Obiteljski smo dom za starije i nemoćne osobe koji je izrastao iz višegodišnjeg rada u udomiteljstvu. Nakon dugogodišnje njege i skrbi teško bolesnih osoba, odlučili smo se za obiteljski dom za starije i nemoćne, kako bi ljudima u zlatnoj dobi, kad najčešće osjećaju samoću zbog današnjih obaveza mladih omogućili svakidašnje druženje i razgovorima te brojnim programima vratili u zanimljivije dane njihova života.

Dom ima kapacitete za 13 štićenika kojima je na raspolaganju smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kupaone, dnevni boravak i blagovaona, te veliki prostor za šetnju. Stilom kojim smo uredili naš dom za starije, našom brigom prema štićenicima, te na svaki drugi način trudimo se u Domu stvoriti obiteljsko ozračje u kojem će se svaki naš štićenik osjećati ugodno i cijenjeno.

’’Više od uobičajenog. Jedinstveni sklad života i njege ’’

Godine nisu važne za stanje čovječjeg duha, poštovati treba sve što su nam davali za svoje „moćne“ godine,jer jednog dana i mi ćemo očekivati isto.

Čovjek treba upamtiti jednu stvar: „Bez obzira na njihov izgled, ponašanje ili pomanjkanje istog to su te iste osobe samo što starost je lijepa samo u američkim filmovima“.

Tim doma Došen

o
dom-za-starije-dosen-drugi-djelatnici-001

Jelena Došen

VLASNICA

Dugogodišnje iskustvo rada u udomiteljstvu prenjeli smo u dom.